Go back

W-B legt Anderlecht-belofte Glenn Leemans vast

Tekst & foto: Ward Callens

Waasland-Beveren heeft zich met het oog op volgend seizoen versterkt met de Belgische beloftevolle jongere Glenn Leemans (19). Hij tekende op de Freethiel een overeenkomst voor twee seizoenen met optie op een extra jaar.

Glenn Leemans (12-02-1996) zal vanaf volgend seizoen de kleuren van Waasland-Beveren verdedigen. De 19-jarige linksachter, die ook op het middenveld kan worden uitgespeeld, zette zijn handtekening onder een verbintenis voor twee jaar met optie. Leemans komt over van RSC Anderlecht, dat een opleidingsvergoeding ontvangt van W-B.

Leemans scheerde het voorbije seizoen hoge toppen met de beloften van Anderlecht in de UEFA Youth League, de jongerenversie van de UEFA Champions League. Paars-wit werd er pas in de halve finale uitgeschakeld door Shakhtar Donetsk, nadat het eerder o.a. FC Barcelona en FC Porto had geklopt.

Leemans, die nog trainde met Alec Luyckx, maakt het seizoen nog vol bij RSCA om zich van bij de start van het nieuwe seizoen bij de hoofdmacht van W-B te voegen. Wij wensen hem veel succes toe op de Freethiel!