Go back

B2B-avond op de Freethiel groot succes!

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns & Maarten Kempeneers

Vorige week mocht Waasland-Beveren een 140-tal partners en sympathisanten uit de zakenwereld ontvangen in de Business Club van de Freethiel voor een netwerkavond. Het b2b-event werd georganiseerd in samenwerking met Société Générale Private Banking en had met minister van Financiën Johan Van Overtveldt een interessante gastspreker. Het voltallige bestuur van Waasland-Beveren tekende present en o.a. ook Filip De Wilde en burgemeester van Beveren Marc Van De Vijver woonden de businessavond bij.

Na het presentatiegedeelte, met een speech van CEO Dirk Poppe, een bedrijfspresentatie van Société Générale Private Banking en een boeiende uiteenzetting van minister Van Overtveldt, mochten de aanwezigen deelnemen aan een uitgebreid walking dinner in carrouselformule. Zo kon er optimaal genetwerkt worden binnen een gezellig kader. Daarna was er nog een open bar voor de blijvers. Onderaan dit bericht kan u een sfeerreportage terugvinden van de b2b-avond.

Kon u er niet bij zijn? Of was u er wel bij en wil u volgende keer ook zeker aanwezig zijn? Wij bieden u de mogelijkheid om het ons nu al te laten weten via onderstaande online voorinschrijving. Indien u dus in de toekomst aanwezig wenst te zijn op één van onze bedrijfsavonden, kan u dat hieronder alvast aangeven. Dit geldt uiteraard niet als definitieve inschrijving, maar u wordt bij ons eerstvolgende b2b-event wel als eerste op de hoogte gebracht!

 

Voorinschrijving B2B- en netwerkevenementen Waasland-Beveren

Via dit formulier kan u zich voorinschrijven voor B2B-avonden, netwerk- en bedrijfsevenementen van Waasland-Beveren. Wenst u ook in contact te komen met onze partners en sympathisanten in een gezellige en ongedwongen voetbalsfeer? Laat dan hier uw gegevens achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze eerstvolgende commerciële events.
  • +32 (0)X XXX XX XX of +32 4XX XX XX XX