Go back

David Destorme jaartje langer op de Freethiel

Tekst: Ward Callens - Foto: Maarten Kempeneers

David Destorme en Waasland-Beveren hebben een mondelinge overeenkomst over een nieuw contract voor één seizoen. De aanvallende middenvelder, die momenteel nog met vakantie is, was het afgelopen seizoen op huurbasis actief op de Freethiel. Hij was einde contract bij KV Mechelen. Volgend seizoen staat hij dus op de loonlijst van W-B.

Van zodra Destorme terugkeert uit vakantie, kan de nieuwe overeenkomst ondertekend worden. De zaak is echter zo goed als beklonken. Destorme gaf eerder al aan er graag nog een jaartje bij te doen in Beveren. Eind augustus wordt hij 36, maar Destorme toonde het afgelopen jaar met onder meer vijf doelpunten en drie assists en een sterk seizoensslot dat hij nog een meerwaarde betekent op het hoogste niveau.