Go back

Freethielnieuws 07-05: Luyckx moet onder het mes

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Alec Luyckx, die zich in de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem blesseerde aan de enkel, gaat vrijdag onder het mes. De bijna 20-jarige middenvelder zal een stabiliserende ingreep laten uitvoeren aan de binnenste ligamenten van de linkerenkel. Die (binnenste) ligamenten, die een belangrijke stabiliserende functie hebben, waren immers doorgescheurd. Luyckx staat voor een revalidatieperiode van een drietal maanden. Wij wensen hem een vlot herstel toe.

Beter nieuws was er voor Mijusko Bojovic. De verdediger trainde donderdag weer mee met de groep nadat hij enkele weken een apart programma moest volgen met hinder aan de heup (schuine buikspieren). Jorn Vermeulen en Hugo Sousa trainen wel nog steeds individueel. Robson Severino da Silva (ziek), Jonathan Wilmet en David Addy (beiden geblesseerd) waren afwezig.