Go back

Jobbeurs op de Freethiel trekt 1.200 werkzoekenden

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

De jobbeurs die vrijdag werd georganiseerd op de Freethiel was een schot in de roos! Het event, dat in het teken stond van grensarbeid, klokte af op 1.200 bezoekers voor 61 verschillende standhouders, van multinationals en interim- en selectiebureaus tot kmo’s uit de regio.

De jobbeurs werd georganiseerd door 13 partners: EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren. Ook de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Stekene en Sint-Gillis-Waas ondersteunen het project.

Er werd doorheen de dag een gratis pendelbus ingelegd tussen Hulst en Beveren en de parking aan het Stadionplein stond afgeladen vol. De jobbeurs werd feestelijk afgesloten met een receptie en slotspeech van de Beverse burgemeester Marc Van de Vijver.

DSC_4990plat