Go back

Programma voorbereiding 2015-2016, fandag op zondag 19 juli!

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Nog een goede week mogen de spelers van Waasland-Beveren genieten van hun zomervakantie. Vanaf 8 juni wordt al gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Eerst staat een reeks individuele fysieke tests op het programma. Die zullen enkele dagen in beslag nemen. Op donderdag 11 juni wordt voor het eerst in groep getraind onder leiding van de nieuwe T1, Stijn Vreven. Het precieze aanvangsuur van die training wordt nog meegedeeld. Het trainingsprogramma kan zoals steeds geraadpleegd worden op deze pagina en wordt week per week aangevuld.

In de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 staan ook enkele oefenwedstrijden en een trainingsstage ingepland. Hieronder een overzicht. Let op: deze kalender is provisoir en wordt nog verder aangevuld in de komende weken. Zondag 19 juli mag u alvast noteren in uw agenda: op die dag vindt onze jaarlijkse fandag plaats! Anders dan bij de vorige edities, zal dit jaar een oefenwedstrijd gespeeld worden tijdens de fandag. Er wordt nog gezocht naar een geschikte tegenstander. Meer informatie over deze hoogdag voor elke W-B-supporter volgt nog.

  • Vrijdag 19 juni (19.00 u.): Svelta Melsele – Waasland-Beveren (naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van Svelta Melsele)
  • Vrijdag 26 juni (19.00 u.): KSV Bornem – Waasland-Beveren
  • Dinsdag 30 juni t.e.m. zondag 5 juli: trainingsstage in Oisterwijk, Nederland
  • Woensdag 8 juli: CS Fola Esch – Waasland-Beveren
  • Zondag 19 juli (13.00 u.): fandag met oefenwedstrijd