Go back

Steppe legt contractvoorstel naast zich neer

Tekst: Ward Callens - Foto: Maarten Kempeneers

Kenny Steppe zal volgend seizoen niet meer onder de lat staan bij Waasland-Beveren. Er lag voor de Antwerpse doelman een contract klaar voor een extra jaar op de Freethiel, maar de 26-jarige legde het voorstel uiteindelijk toch naast zich neer. Ondanks de inspanningen van de club om hem langer in Beveren te houden en de sportieve garanties die hem gegeven werden, koos Steppe er dus voor om andere oorden op te zoeken.

Vrijdagavond werden bestuur en trainer op de hoogte gebracht van die beslissing, die na de eerdere positieve gesprekken tussen clubleiding en doelwachter toch als een verrassing kwam. Waasland-Beveren moet dus op zoek naar twee nieuwe doelmannen voor volgend seizoen. Steppe was twee jaar actief op de Freethiel, hij speelde in totaal negentien wedstrijden voor W-B.