Go back

W-B gaat niet verder met Czerniatynski

Tekst: Ward Callens - Foto: Maarten Kempeneers

Het contract van assistent-trainer Alex Czerniatynski bij Waasland-Beveren, dat eind juni ten einde loopt, wordt niet verlengd. De voornaamste reden daarvoor is het feit dat voor de positie van T3 naar een ander profiel gezocht wordt. De nieuwe assistent-trainer zal een team vormen met T1 Stijn Vreven, T2 Herman Vermeulen en voetbalconditietrainer Werner Martens en zal zich o.a. over videoanalyse en trainings- en wedstrijdvoorbereidingen ontfermen.

Czerniatynski was anderhalf jaar aan de slag bij Waasland-Beveren. Begin november 2013 arriveerde hij samen met Bob Peeters op de Freethiel. Hij speelde vanuit zijn eigen ervaring o.a. een belangrijke rol in het begeleiden van de aanvallers. Club en trainer gaan nu in de beste verstandhouding uit elkaar. Het clubbestuur dankt Czernia voor zijn toewijding in zijn periode op de Freethiel en wenst hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière.