Go back

W-B reageert op geruchten voorzitterswissel

Waasland-Beveren wenst hierbij te reageren op de berichtgeving over een vermeende imminente voorzitterswissel.

Onze club wordt bestuurd door een raad van bestuur waarin Jozef Van Remoortel sinds april 2014 voorzitter is en Dirk Huyck ondervoorzitter. De dagelijkse leiding van de club is in handen van een zeer actieve directieraad. Die directieraad bestaat uit CEO Dirk Poppe, CFO Olivier Swolfs, voorzitter Jozef Van Remoortel en ondervoorzitter Dirk Huyck. Samen met een zeer dynamische Raad van Bestuur werd er de voorbije maanden zeer hard gewerkt aan een structuur, visie en doelstellingen voor de verschillende domeinen waarin de club werkzaam is.

Jozef Van Remoortel was een van de drijvende krachten achter de omvorming van vzw naar cvba. Dat hij als voorzitter de fakkel zou doorgeven aan ondervoorzitter Dirk Huyck en vice versa werd reeds overeengekomen in de raad van bestuur. Dit echter pas wanneer de tijd daar volgens de betrokken partijen rijp voor is. Het moet duidelijk zijn dat het nieuwe seizoen zal aangevat worden met dezelfde bestuursfuncties.