Go back

W-B Sport- en Voetbalkamp: inschrijvingen zomervakantie geopend

Vanaf dit jaar biedt Waasland-Beveren naast zijn intussen gekende Open Sport- en Spelkampen in Puyenbeke ook een sportief voetbalkamp aan op de Freethiel: het W-B Sport- en Voetbalkamp. Kinderen geboren tussen 1999 en 2008 zijn welkom op dit sportkamp, met 50% voetbal en 50% omnisport. Na de succesvolle eerste editie in de krokusvakantie, kunnen kinderen nu ook in de zomervakantie terecht op de Freethiel voor het W-B Sport- en Voetbalkamp: van 6 tot 10 juli en van 13 tot 17 juli.

Meer informatie kan u op DEZE PAGINA terugvinden. Inschrijvingen gebeuren via de website van de gemeente Beveren (klik op: ‘Online inschrijven vakantietoppers’). W-B Sport- en Voetbalkamp is dan ook een organisatie van Waasland-Beveren en de sportdienst van de gemeente Beveren.

 

Wat?
Het sportkamp is een mix tussen omnisport en voetbal. We voorzien twee blokken van ongeveer 1.30 u. in de voor- en namiddag, met telkens een pauze om 10.30 en 14.30 u. Middagmaal tussen 12.00 en 12.30 u.

Locatie
Freethielstadion: Stadionplein 1, 9120 Beveren, (aan de jeugdterreinen)

Wanneer?
Week 1: 6 tot 10 juli
Week 2: 13 tot 17 juli
Telkens van 9.00 u. tot 16.00 u. Er wordt geen voor- of nabewaking voorzien.

Kledij
Draag sportieve kledij, voetbalschoenen én proper schoeisel voor eventuele binnenactiviteiten in de sporthal en voor het middagmaal in de refter.

Programma
Een gedetailleerd programma én de groepsindeling krijgt u enkele dagen voor het sportkamp per e-mail toegestuurd.

 

Voor de Open Sport- en Spelkampen in het Sint-Niklase Puyenbekestadion kan ook nog steeds worden ingeschreven. Klik HIER voor meer informatie en om naar het inschrijvingsformulier te gaan.