Go back

We believe! Abonnementencampagne van start, ontvang €10 korting!

Heb jij al een abonnement voor 2015-2016? Maarten Goffin, Begijn Le Bleu, Raymond Geerts (Hooverphonic), Danni Heylen, Peter Thyssen en Maarten Bosmans wel! Zij hebben zich verenigd in het We Believe Team (binnenkort meer!) en zijn de gezichten van onze abonnementencampagne voor het seizoen 2015-2016. Doe zoals deze bekende Waaslanders en bemachtig jouw zitje op de Freethiel voor ons vierde opeenvolgende seizoen in de Jupiler Pro League!

Ook dit jaar bieden wij weer voordelige tarieven gekoppeld aan interessante voordelen. Hieronder lees je alles wat je moet weten over onze abonnementen. Heb je dan nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons via telefoon (+32 3 750 25 00) of e-mail (info@waasland-beveren.be).

 

€10 korting!

Bestel nu je abonnement voor 2015-2016 en krijg €10 korting van ons! De eerste 1.000 supporters die hun abonnement voor het nieuwe seizoen aanschaffen (de datum van betaling geldt als referentie), krijgen namelijk een waardebon van €10 voor de Warande in Beveren. Die kortingsbon kan je gebruiken in je favoriete winkel in deze gezellige winkelstraat in het centrum van Beveren.

Logo Warande

Uiteraard gelden nog steeds de kortingen die supporters konden verdienen bij onze ticketactie in de play-offs. Klik HIER voor de voorwaarden. Die actie staat los van de Kappa Loyalty Card of de promotie van de Warande.

 

Nieuw!

Vanaf volgend seizoen speelt Waasland-Beveren in wedstrijd- en trainingskledij van Kappa. Onze kledijsponsor voorziet voor elke abonnee van Waasland-Beveren een Loyalty Card, waarmee je 10% korting krijgt op de volledige Waasland-Beverencollectie in de United Brandswinkels en onze nieuwe webshop (vanaf 1 juli 2015). Informatie over levering/ophaling van de Loyalty Cards volgt nog.

KAPPA_Black

Een andere nieuwigheid is dat we in de vorm van een kids club onze jonge supportertjes nog nauwer willen betrekken bij de club. Dit project is momenteel nog in volle ontwikkeling. Binnenkort verneem je hier zeker meer over. Op onze fandag zal er alvast een informatiestand zijn waar je meer te weten kan komen over de voorwaarden en activiteiten van onze kids club.

 

Plaatsen voorbehouden t.e.m. 14 juni

Abonnementshouders van het seizoen 2015-2016 genieten t.e.m. zondag 14 juni van een voorrangsperiode, waarin hun plaatsen in het stadion voorbehouden blijven. Zij kunnen tot die datum dus zonder zorgen hun plekje vastleggen voor het komende jaar. Maar ook na die datum zullen we er zo veel mogelijk rekening mee trachten te houden. Vanaf maandag 15 juni worden in principe wel alle plaatsen (in alle tribunes) aangeboden in vrije verkoop. Voor de staantribune wordt uiteraard wel al meteen gestart met de vrije abonnementenverkoop!

Zowel de huidige abonnementshouders die hun abonnement verlengen, als nieuwe abonnees die een abonnement reserveren vóór 15 juni, genieten van onze vroegboekpromotie (vouchers voor de Warande). Elke abonnee voor het seizoen 2015-2016, ongeacht de datum van reservatie of betaling, ontvangt een Kappa Loyalty Card.

 

Hoe reserveren?

Vul het online formulier hieronder in om je abonnement voor het seizoen 2015-2016 te reserveren. Jouw reservatie is pas compleet nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Op dat moment maken wij het bestelde abonnement aan. Betalen kan via overschrijving, via factuur (voor bedrijven) of cash/bankcontact in het secretariaat. Informatie over afhalen van abonnementen volgt nog.

Ter info: een jaarabonnement bij Waasland-Beveren voor het seizoen 2015-2016 is geldig voor alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie, thuiswedstrijden in Play-Off II en eventuele vriendschappelijke thuiswedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen (in het Freethielstadion).

Afhalen abonnementen & Kappa Loyalty Cards? Meer info volgt!

 

Prijzen

Goed nieuws, voor het derde seizoen op rij hebben we geen prijsstijging doorgevoerd in onze abonnementsprijzen. Dat betekent dus een jaar lang voetbal op de Freethiel aan dezelfde gunstige tarieven als vorig seizoen. Klik HIER voor een handig overzicht van onze prijzen per leeftijdscategorie en vak/tribune in het stadion.

Voor de supporters die liever knus binnen zitten in een comfortabele en zachte zetel: wij bieden opnieuw jaarabonnementen aan voor de binnenseats achter vak G boven het Themacafé!

 

Online reservatieformulier

Was u abonnee in 2014-2015? KLIK HIER!

Nieuwe abonnee? KLIK HIER!