Go back

We Believe Team: deze BV’s geloven in Waasland-Beveren! (video)

Vorige week trapten we onze abonnementencampagne voor het seizoen 2015-2016 af, gesteund door zes bekenden uit de streek, verenigd in het ‘We Believe Team’. Maarten Goffin, Begijn Le Bleu, Raymond Geerts, Danni Heylen, Peter Thyssen en Maarten Bosmans zijn allemaal op hun manier betrokken bij de club. De ene komt al decennia lang naar de Freethiel, de andere nog maar enkele jaren. De ene staat steevast in vak E, de andere zit liever op de hoofdtribune. Minstens één ding hebben deze artiesten én gezichten van onze abonnementencampagne echter allemaal gemeen: ze geloven in Waasland-Beveren!

Wat is de mooiste herinnering aan de club van Peter Thyssen? Wat verwacht Begijn Le Bleu van het komende seizoen? Welke tips heeft Maarten Bosmans voor de nieuwe trainer? Je verneemt het allemaal in onderstaande video, waarin we het We Believe Team voorstellen. Zij zijn onze eerste abonnees voor volgend seizoen, volg jij hun voorbeeld?

 

 

Ook een abonnement voor 2015-2016 bestellen? Ga naar ons online reservatieformulier!

Was u abonnee in 2014-2015? KLIK HIER!

Nieuwe abonnee? KLIK HIER!