Go back

100 jeugdtenues voor Revalidatiecentrum Pulderbos

Tekst: Walter Clippeleyr - Foto: Kevin Reyns

Al vele jaren schenkt Waasland-Beveren ruime aandacht aan sociale projecten. Dit seizoen zal dat niet anders zijn. Zo werden woensdagnamiddag honderd jeugdtenues en een gesigneerde replica van een officiële wedstrijdbal weggeschonken aan het Revalidatiecentrum Pulderbos. Daar verblijven 99 kinderen en jongeren tot 21 jaar met een complex ziektebeeld die in een ziekenhuis niet meer verder kunnen geholpen worden.

In het revalidatiecentrum, dat verbonden is aan het universitair ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven, werken 230 personeelsleden. De residenten volgen er individueel en/of in kleine groepjes les in een ziekenhuisschool.

Ludo Konings, coördinator van het ontspanningsaanbod en Luc Slegers, die instaat voor de kinderboerderij samen met Kevin, die als vrijwilliger meewerkt, toonden zich alvast gelukkig met het gulle geschenk van Waasland-Beveren.