Go back

Vreven heet 23 spelers welkom op eerste veldtraining

Tekst: Ward Callens - Foto's: Kevin Reyns

23 spelers tekenden vandaag present op de eerste groepstraining van het nieuwe voetbalseizoen. Na de kennismaking en een inleidend gesprek met de technische staf verscheen de groep rond 10.30 u. op het veld voor een veldtraining onder een stralende zon. Het oefenveld naast de Freethiel lag er als een biljartlaken bij -complimenten aan de groendienst- ideale omstandigheden voor een eerste trainingssessie.

Stijn Vreven en zijn assistenten moeten het nog even zonder Laurent Jans (interlandverplichtingen), Senne Van Dooren en Matthias Janssens (examens) stellen. Die laatste twee sluiten zondag aan bij de groep. Alec Luyckx werkt bij de kine aan zijn revalidatie. Hugo Sousa trainde donderdag apart op het veld. Hij ondervond hinder aan de rechtervoet, maar zou snel weer kunnen aanpikken.

Volgende spelers waren aanwezig op de training: Niels De Pauw, David Addy, Hugo Sousa, Nicolas Godem├Ęche, Jonathan Wilmet, Milos Maric, David Destorme, Floriano Vanzo, Renaud Emond, Dylan De Belder, Ibou Sawaneh, Merveille Goblet, Maximiliano Caufriez, Glenn Leemans, Thibault Moulin, Emre Erciyas, Steeven Langil, Bilal Jellal en Olivier Myny. De doelman van de U19 werd opgetrommeld als vervanger voor Janssens. Ook beloften Niels Loriers en Eli Nyamador trainden mee met de groep, net als tester Lamisha Musonda.

 

Morgen, vrijdag 12 juni, wordt er opnieuw getraind op het oefenveld. Ook die training is vrij bij te wonen voor alle supporters.

Training_10plat