Go back

Freethielnieuws 23-06: Sabala week op proef

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

De spelers die maandagavond op het veld stonden in de oefenpot tegen KJV Kruibeke werkten dinsdagvoormiddag een hersteltraining af. De rest van de groep kreeg een gewone voetbaltraining. Dylan De Belder traint enkele dagen apart. De aanvaller ondervindt hinder aan de enkel nadat hij een tik kreeg in de oefenwedstrijd tegen Kruibeke. Bijkomend medisch onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de blessure is.

Deze week traint aanvaller Valerijs Sabala mee bij W-B. De 20-jarige Letse international, die onder contract ligt bij Club Brugge, mag zich tonen aan de technische staf. Indien zijn proefperiode positief wordt geƫvalueerd, zou Sabala een seizoen gehuurd worden van blauw-zwart met optie tot aankoop. De proefperiode van Lamisha Musonda is dan weer afgelopen en wordt niet verlengd.