Go back

Freethielnieuws: Sousa sluit aan, Emond individueel

Tekst: Ward Callens Foto: Kevin Reyns

Vandaag, vrijdag 12 juni, werd voor een tweede keer getraind in groep. Trainer Stijn Vreven kon opnieuw een beroep doen op twee beloften en een keeper uit de jeugd, respectievelijk Maxim Nijs en Remco Pieters en U17-doelman doelman Jens Konrad. Hugo Sousa sloot weer aan bij de groep, terwijl Renaud Emond een individueel programma afwerkte in de fitness. De aanvaller ondervond hinder aan de heup en zal wellicht enkele dagen apart trainen.

Er werden vrijdag conditietests afgelegd. Om de zes weken zal er een check-up volgen om de conditionele ontwikkeling van de spelers te blijven opvolgen. De training werd afgesloten met een grote wedstrijdvorm elf tegen elf. Zaterdag wordt er niet getraind, zondag wel weer. De trainingsplanning kan je op deze pagina terugvinden.