Go back

KSV Bornem – Waasland-Beveren (26-6): nuttige info

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Op vrijdag 26 juni (aftrap om 19.00 u.) trekt Waasland-Beveren naar het Breevenstadion van KSV Bornem voor de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar. De oefenpot tegen de derdeklasser belooft interessant te worden op verschillende fronten. Zo is het voor W-B de eerste tegenstander van nationaal niveau na de eerdere duels tegen eersteprovincialers Svelta Melsele en KJV Kruibeke.

Bij geel-rood lopen enkele spelers rond met een W-B-verleden: doelman Ruben Coppens, voormalig beloftekapitein Tom Vermeire en Arne Van den Eynde, die het voorbije seizoen nog deel uitmaakte van de A-kern van W-B. Ook Bornem-trainer Bart Selleslags heeft een verleden op de Freethiel. In 2008 was hij nog even hoofdtrainer van KSK Beveren, nadat hij er ook enkele jaren jeugd- en beloftetrainer was geweest.

Ticketinformatie:

  • Staanplaatsen: €10
  • Zitplaatsen: €12
  • Kinderen 12-16 jaar: €5 (zit- en staanplaatsen)
  • Kinderen -12 jaar: gratis

Adres Breevenstadion: Breevendreef 56b, 2880 Bornem

 

Ook onze oefenduels tegen VfL Bochum 1848, op zaterdag 4 juli in Duitsland, en tegen CS Fola Esch, op woensdag 8 juli in Luxemburg, zijn toegankelijk voor onze supporters. Ook al worden de duels niet bepaald om de hoek afgewerkt, toch zijn er al plannen van supporters om naar het buitenland te trekken om onze Leeuwen aan te moedigen. Meer informatie kan je daarover inwinnen bij de Supportersfederatie van Waasland-Beveren via sf@waasland-beveren.be.

Veel details over onze twee oefenpartijen in het buitenland hebben we nog niet, maar we kunnen u al wel de adressen van de stadions meegeven. De Supportersfederatie maakt al zeker de verplaatsing naar Luxemburg. Wil jij op 8 juli ook mee met de supportersbus? Dat kan voor €15 per persoon. Meer info bij de Supportersfederatie op bovenvermeld e-mailadres.

VfL Bochum 1848 – W-B (zaterdag 4 juli om 16.00 u.): Abisol-Arena (Stadion am Schloss Strünkede)
Adres: Westring 260, 44629 Herne, Duitsland

CS Fola Esch – W-B (woensdag 8 juli om 19.30 u.): Stade Henri Lamborelle
Adres: Allerborn, Wëntger (Wincrange), Luxemburg