Go back

Nieuwe keeperstrainer voor W-B: Gerry Oste

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Gerry Oste (02-11-1971) is de nieuwe keeperstrainer van Waasland-Beveren. Hij tekende maandag een overeenkomst voor een seizoenen. De 43-jarige Oste vertrekt dinsdag al meteen mee op trainingsstage met de ploeg. Hij beschikt over een UEFA B-trainersdiploma en komt over van Sportkring Sint-Niklaas.

Oste is een man van de streek en beschikt over jarenlange ervaring als trainer van doelmannen, volwassen spelers en jeugdspelers. Zo was hij acht jaar aan de slag bij Sint-Niklaas. Voordien trainde hij ook de doelmannen van vierdeklasser KSK Lebbeke. Hij heeft daarnaast een eigen keepersschool, de Academie Gerry Oste. Als speler was Oste voornamelijk actief in de lagere nationale afdelingen. Zo kwam hij o.a. uit voor KSV Bornem, Tubantia Borgerhout, Verbroedering Hemiksem, SK Sint-Niklaas.