Go back

Oefenduel tegen Kruibeke eindigt op 7-0

Tekst: Ward Callens - Foto: Maarten Kempeneers & Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft maandagavond zijn tweede oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Tegenstander was eersteprovincialer KJV Kruibeke. De partij, die achter gesloten deuren werd afgewerkt, eindigde op 7-0. Vreven liet ditmaal de meeste spelers negentig spelen. De jongens die niet in actie kwamen hadden eerder op de dag een veldtraining afgewerkt.

W-B snelde al rap naar een 2-0-stand, na vroege treffers van Floriano Vanzo en David Destorme. Kort voor de pauze dikte opnieuw Destorme de score aan tot 3-0. Vroeg in de tweede helft maakte de ingevallen Emre Erciyas er 4-0 van. In het slotkwartier kwamen Zakaria M’Sila, Vanzo en Billal Jellal nog tot scoren. Zo eindigde deze tweede oefenpot van het nieuwe seizoen op een 7-0-overwinning. Vrijdag wordt er opnieuw geoefend, ditmaal op het veld van derdeklasser KSV Bornem.

 

Opstelling Waasland-Beveren: Janssens; Sousa (46′ Nijs), Van Dooren, De Pauw, Addy; Godemèche (77′ Pieters), Jellal, Destorme; Vanzo, De Belder (46′ Erciyas), M’Sila