Go back

Vrije abonnementenverkoop draait op volle toeren

De abonnementenverkoop voor het seizoen 2015-2016 is een viertal weken onderweg en draait intussen op volle toeren. Sinds vorige week worden alle plaatsen in het stadion aangeboden, de zogenaamde vrije verkoop. Wie zijn zitje van vorig jaar dus graag wil behouden in het komende seizoen, raden we aan snel te verlengen.

Voorlopig kunnen abonnees nog profiteren van €10 korting in de vorm van een voucher voor de Warande, maar eens de kaap van de 1.000 gerond is valt dat voordeel weg. We verwachten dat dit niet lang meer zal duren. We zien dan ook een lichte stijging van het aantal verkochte abonnementen ten opzichte van vorig seizoen. Vak G is overigens (op enkele individuele plaatsen na) reeds uitverkocht. Wie graag een zitje in de familietribune heeft, verwijzen we graag naar de vakken F en H of de binnenseats boven het Themacafé.

Op deze pagina vind je alle voorwaarden en acties.
Op deze pagina vind je een handig overzicht van onze prijzen en tribunes en de links naar het online inschrijvingsformulier.

Ook ter plaatse in het secretariaat kunnen abonnementen besteld of verlengd en betaald worden. Hier nog eens onze openingstijden:

  • Woensdag van 14.00 tot 18.30 u.
  • Donderdag van 14.00 tot 17.30 u.
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 u.
  • Zaterdag (enkel voor een thuiswedstrijd!) van 9.00 tot 12.00 u.

We Believe!