Go back

W-B haalt Olivier Myny weg bij Roeselare

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft vleugelspeler Olivier Myny (10-11-1994) overgenomen van tweedeklasser KSV Roeselare. De 20-jarige rechtsbuiten was het voorbije seizoen een van de sterkhouders op Schiervelde en een van de uitblinkers in de Proximus League. Myny en Waasland-Beveren kwamen tot een overeenkomst voor twee seizoenen met optie op een extra jaar. 

Olivier Myny tekende begin vorig jaar zijn eerste profcontract en toonde meteen over heel wat talent te beschikken. De flankaanvaller werd het voorbije seizoen met 11 doelpunten topschutter van KSV Roeselare. En snelle rechtsbuiten met scorend vermogen, zo kan je hem nog het best omschrijven. Maar ook als centrumspits kan Myny uit de voeten. Voor hij prof werd maakte de jonge Belg deel uit van de beloftekern van Zulte Waregem, waar hij sinds zijn twaalfde actief was. Welkom op de Freethiel, Olivier!