Go back

W-B opnieuw genomineerd voor Pro League+ Award!

Tekst: Ward Callens - Foto: Valy Van de Merlen

Op maandag 8 juni vindt de tweede editie van de Pro League+ Awards plaats. De Pro League wil met die awards clubs bekronen die sterk inzetten op hun sociale werking en dit in twee categorieën: Pro League+ Club Award, voor de club met de sterkste communitywerking en de Pro League+ Project Award, voor het beste afzonderlijke communityproject. Waasland-Beveren is voor het tweede jaar op rij bij de genomineerden. Vorig jaar werd onze club genomineerd voor de Pro League+ Club Award, ditmaal voor de Pro League+ Project Award, voor de ‘W-B Cup’. Maandag weten we of W-B die nominatie ook mag verzilveren. 

Net als vorig jaar wil de Pro League na het seizoen 2014-2015 de clubs met de sterkste sociale werkingen en beste maatschappelijke acties belonen. Net als vorig jaar is Waasland-Beveren bij de genomineerden, een mooie en verdiende pluim voor ‘W-B Community’, het sociaal-maatschappelijke luik van onze club, geleid door Community Manager Valy Van de Merlen. Dit jaar sleepte onze club een nominatie in de wacht voor de ‘W-B Cup’, een groot scholentoernooi met de Beverse scholen waarin extra aandacht is voor waarden als fair play. Meer informatie over W-B Community en de W-B Cup kan je op DEZE PAGINA terugvinden.

Dat Waasland-Beveren voor het tweede jaar op rij genomineerd werd, is een mooie opsteker voor W-B Community, dat alle mogelijkheden wil bieden aan de inwoners van Beveren en het Waasland en daarvoor de infrastructuur op de Freethiel en in het Puyenbekestadion zo veel mogelijk ter beschikking stelt om doelgerichte acties te organiseren naar bepaalde doelgroepen toe. Hieronder een overzicht van de genomineerde clubs voor de Pro League+ Awards 2015.

Pro League+ Club Award:

  • Club Brugge
  • KAA Gent & stad Gent
  • KVC Westerlo

Pro League+ Project Award:

  • Waasland-Beveren: ‘W-B Cup’
  • KV Kortrijk: KVK loopt
  • KRC Genk: Wandelvoetbal