Go back

W-B trekt op stage naar Nederlandse Oisterwijk

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Net als vorig jaar trekt Waasland-Beveren deze zomer naar Oisterwijk in de Nederlandse provincie Noord-Brabant op oefenkamp. De spelersbus reed dinsdagochtend de parking van de Freethiel af richting Landgoed De Rosep in Oisterwijk. Daar zullen de spelers en trainers tot zondag verblijven. Getraind zal er worden op het nabijgelegen terrein van Taxandria Oisterwijk, waar dinsdagavond tegen geoefend wordt.

Volgende spelers stapten de bus in richting Nederland: Merveille Goblet, Mathias Janssens, Jonathan Buatu, Glenn Leemans, Niels De Pauw, Laurent Jans, Maximiliano Caufriez, Hugo Sousa, Senne Van Dooren, Milos Maric, Thibault Moulin, David Destorme, Billal Jellal, Alec Luyckx, Emre Erciyas, Zakaria M’Sila, Zinho Gano, Dylan De Belder, Ibou Sawaneh, Renaud Emond, Floriano Vanzo, Jonathan Wilmet, Steeven Langil en Olivier Myny. Met Jens Konrad (8-3-1999) van de U17 neemt Stijn Vreven een jonge derde doelman mee. Beloften Remco Pieters (29-4-1997) en Niels Loriers (31-7-1996) zijn er eveneens bij.

De technische staf neemt Nicolas Godemèche niet mee naar Oisterwijk. Ook David Addy blijft achter in Beveren. W-B en de speler zijn momenteel in onderhandeling over zijn toekomst. Tester Valerijs Sabala zal niet meer te zien zijn op de Freethiel. De Letse aanvaller kon de trainersstaf niet overtuigen tijdens zijn proefperiode bij W-B.

Dinsdagnamiddag wordt er een eerste keer getraind ter plaatse. Om 19.30 u. volgt een trainingspartij tegen RKSV Taxandria Oisterwijk, dat uitkomt in de Nederlandse vierde klasse, het zesde amateurniveau. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Gemullehoeken (Vennenlaan 7, Oisterwijk).