Go back

CS Fola Esch – W-B (08-07): voorbeschouwing & nuttige info

Tekst: Ward Callens

Woensdag trekt de spelersgroep naar Luxemburg voor een oefenduel tegen de Luxemburgse landskampioen, CS Fola Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stade Henri Lamborelle in Wincrange en vat aan om 19.30 u. De oefenpot tegen Fola Esch, de vorige club van Laurent Jans, is toegankelijk voor supporters. Toeschouwers betalen €10 toegang, kinderen jonger dan 14 jaar mogen gratis de wedstrijd bijwonen.

Tevens word er woensdag en donderdag getraind in Wincrange. De trip naar Luxemburg kan dus opgevat worden als een soort ministage. Voor W-B is het na de confrontatie met VfL Bochum 1848 de tweede voorbereidingswedstrijd tegen een profclub. Fola Esch bereidt zich net als W-B voor op het nieuwe seizoen, dat voor de Luxemburgers begint met de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League tegen het Kroatische Dinamo Zagreb.

Supporters die de verplaatsing wensen te maken raden we aan even contact op te nemen met de Supportersfederatie (sf@waasland-beveren.be), daar zij al zeker een bus inlegt naar Wincrange. Het Stade Henri Lamborelle ligt aan de nationale weg 12 in het centrum van Wincrange.