Go back

Fandag W-B op zondag 19 juli: dit is het programma!

Op zondag 19 juli om 13.00 u. gaan de deuren van de Freethiel weer open voor al onze supporters. Op de jaarlijkse fandag trapt Waasland-Beveren samen met de fans feestelijk het nieuwe seizoen af. Op het programma staan tal van activiteiten. Zo wordt er om 15.00 u. een oefenwedstrijd gespeeld tegen Asteras Tripoli, het nummer vier uit Griekenland die het voorbije jaar tevens uitkwam in de Europa League. Om 17.30 u. worden de spelers voorgesteld en aansluitend is er een signeersessie.

’s Avonds is er nog een spetterend optreden van dé Vlaamse artieste van het moment, Slongs Dievanongs, gevolgd door een afsluitende partyset van DJ’s Bestien & Clément. Ook niet te missen: een wedstrijdje tussen oud-spelers van SK Beveren en de ploeg van Spitsbroers, met o.a. Jermaine (Junior Bright Etuwe) en Farouk El Hamzi (Maarten Goffin). Onder meer Jean-Marie Pfaff, Filip De Wilde en Edwin Van Ankeren hebben hun aanwezigheid al bevestigd!

 

Waar?

Stadionplein, voor de hoofdtribune van het Freethielstadion. Toegang via de Lindenlaan.

Wanneer?

Zondag 19 juli van 13.00 u. tot 21.30 u.

Programma

Heel de namiddag en avond: animatie, (voetbal)attracties, infostands van tal van partners en supportersclubs, eet- en drinkgelegenheden en sfeervolle muziek. Ook het secretariaat is vanaf 10.00 tot 20.00 u. doorlopend geopend voor de abonnementenverkoop.

  • 13.00 – 14.30 u.:demotrainingen elite jeugd op de oefenvelden
  • 15.00 – 16.45 u.: oefenwedstrijd Waasland-Beveren – Asteras Tripoli met tijdens de rust een wedstrijdje tussen oud-spelers van SK Beveren en de ploeg van Spitsbroers
  • 17.30 – 18.00 u.: ploegvoorstelling op het podium
  • 18.00 – 19.00 u.: signeer- en fotosessie, gespreid over verschillende stands
  • 20.00 – 20.45 u.: optreden Slongs Dievanongs (Lacht Nor Mij, iFoon)
  • 21.00 – 21.30 u: partyset DJ Bestien & Clément (Tomorrowland, Reverze, Summerfestival, Laundry Day)

Praktisch

De match tegen Asteras Tripoli is gratis toegankelijk voor onze abonnees. Abonnees voor de vakken A, B en C kunnen op vertoon van hun abonnement het stadion betreden. Abonnees voor de vakken E, F, G en H krijgen aan inkom C een gratis toegangsticket voor de wedstrijd. Niet-abonnees kunnen kaartjes kopen aan het loket aan de Lindenlaan. Dat kan vanaf 14.00 u. Toegang tot het stadion enkel via inkom C, tijdens de wedstrijd is enkel het Cibel Café geopend. Opgelet: alleen abonnementshouders die hun abonnement voor het seizoen 2015-2016 fysiek kunnen voorleggen aan de inkom C, krijgen gratis toegang tot de wedstrijd! Nog geen abonnement? Bestel HIER dan snel jouw exemplaar en haal het nog tijdig af voor de oefenwedstrijd tegen Tripoli. Zondag is het secretariaat geopend vanaf 10.00 u.

De fandag start officieel om 13.00 u. De programmatie loopt tot 21.30 u. De toegang tot onze fandag is gratis voor alle bezoekers, ook het optreden van Slongs Dievanongs. Aangezien er een oefenwedstrijd wordt gespeeld is de voetbalwet van toepassing. Parkeren kan op parking 2 of 3, achter de staantribune. Die parking is toegankelijk via de Meerminnendam of ingang 2 in de Lindenlaan. Ook parking Bosdam in de Lindenlaan is beschikbaar voor bezoekers.

Laat je Facebookvrienden weten dat je naar de fandag komt, bevestig je aanwezigheid op het Facebookevenement en nodig je vrienden uit!