Go back

Freethielnieuws 17-07: Hugo Sousa 4 tot 6 weken out

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Hugo Sousa, die in de laatste minuut van de oefenpartij bij KVK Tienen geblesseerd het veld moest verlaten, kijkt aan tegen een onbeschikbaarheid van vier tot zes weken. De verdediger incasseerde een onnodige trap op de rechter enkel en liep een contusie op. Het enkeltrauma moet niet geopereerd worden. Sousa zal wel een goede maand moeten revalideren. We wensen hem daar veel moed en doorzettingsvermogen bij.

David Destorme en Alec Luyckx vervolgden hun individueel programma. De rest van de groep trainde vrijdagochtend samen op het oefenveld. Onder de spelers ook nieuwkomer Erdin Demir, die voor het eerst in trainingstenue van Waasland-Beveren te bewonderen was.

Zaterdag om 17.00 u. speelt W-B een oefenwedstrijd bij vierdeklasser KESK Leopoldsburg. Een tiental spelers uit de A-kern reizen mee naar Limburg, aangevuld met enkele beloften. Zondag om 15.00 u. wordt immers de laatste oefenpartij voor de start van de competitie gespeeld, namelijk galamatch tegen het Griekse Asteras Tripoli tijdens de fandag.