Go back

Freethielnieuws 20-07: Destorme en Vanzo terug bij de groep

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

De spelersgroep verzamelde maandagmiddag op de Freethiel voor de eerste training van de laatste week in aanloop naar de competitiestart. Goed nieuws was er voor Floriano Vanzo en David Destorme. Vanzo, die de voorbije dagen sukkelde met pijn aan de voet -een contactblessure opgelopen in de oefenpot bij KVK Tienen- sloot weer volledig aan bij de groepstraining. Destorme trainde weer gedeeltelijk mee met de groep. Voorts vertoeven enkel Hugo Sousa en Alec Luyckx nog in de ziekenboeg. Beide spelers revalideren van hun enkelblessure.

Dinsdagavond spelen de beloften van Waasland-Beveren een eerste oefenwedstrijd. De jonge Leeuwen geven om 19.30 u. derdeklasser KSV Temse partij in het Fernand Schuermanstadion van Temse. Toegang is gratis. De belofteselectie van W-B zal worden aangevuld met enkele jongeren uit de A-kern.