Go back

Irawan een jaar langer op de Freethiel

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Arthur Irawan (03-03-1993) zette vandaag zijn handtekening onder een contractverlenging voor één jaar. De Indonesiër met een uitstekende mentaliteit ziet zijn opleidingsperiode binnen de A-kern van W-B zo verlengd met een extra seizoen. De club wil de jongeling de kans geven zich op de Freethiel verder te ontwikkelen als profspeler. Irawan streek eind augustus 2014 neer op de Freethiel. Hij kwam daarvoor uit voor Malaga CF en Espanyol B.

Benny Rogiest zoekt dan weer andere oorden op. Het contract van de doelman bij Waasland-Beveren werd woensdag in onderling overleg stopgezet. Rogiest was het voorbije seizoen derde doelman bij W-B. Dit jaar zou hij geen deel meer uitmaken van de A-kern. We wensen hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière.