Go back

Niet te missen zondag: oud-spelers SK Beveren versus Spitsbroers

Zondag wordt tijdens de pauze van het oefenduel tegen Asteras Tripoli een speciaal wedstrijdje uitgevochten. Dan staan namelijk een kwartier lang acht oud-spelers van SK Beveren oog in oog met de ploeg van de VTM-serie Spitsbroers. De wedstrijd tegen het Griekse Asteras Tripoli vangt aan om 15.00 u., drie kwartier later is het dus aan de SKB-iconen om het beste van zichzelf te geven tegen de jonge veulens van Spitsbroers.

Onder de spelers van Spitsbroers zal je ongetwijfeld Jermaine (Junior Bright Etuwe) en Farouk El Hamzi herkennenDie laatste is een vertolking van onze eigen believer, acteur Maarten Goffin. Bij de oud-spelers van SK Beveren mogen we weer enkele grote namen verwelkomen op de Freethiel: Jean-Marie Pfaff, Filip De Wilde, Edwin Van Ankeren, David Van Hoyweghen, Wesley De Smet, Steven Van Herreweghe, Albert Cluytens en Alain Westerlinck hebben hun aanwezigheid bevestigd! Zij worden bijgestaan door Hooverphonic-gitarist en believer Raymond Geerts.

Wil je al deze grootheden graag nog eens aan het werk zien? Kom dan zondag zeker naar de fandag voor de wedstrijd tegen Asteras Tripoli en moedig deze helden van weleer aan. De toegang is gratis voor abonnees. Niet-abonnees (vanaf 12 jaar) betalen €10 voor een toegangsticket.