Go back

Nieuwe webshop online!

Enkele dagen geleden stelden we onze nieuwe wedstrijdkledij voor het komende seizoen voor. Vanaf vandaag kunnen onze supporters de shirts en alle officiële W-B-kledij van onze shirtsponsor Kappa bestellen in onze gloednieuwe webshop. Daarnaast biedt United Brands ook loopschoenen, voetbalschoenen en clubmerchandise aan op onze online fanshop. Verder is het mogelijk om online wedstrijdshirts te personaliseren met een rugnummer en naam.

Klik HIER om meteen naar de webshop te worden doorverwezen. Abonnees genieten met een Kappa Loyalty Card van 10% korting op de volledige Waasland-Beverencollectie! De Kappa Loyalty Cards worden in de komende weken beschikbaar gesteld (er wordt telkens een update van de reeds bestelde abonnementen doorgegeven).

W-B beschikt niet alleen over een nagelnieuwe webshop, maar ook over twee officiële fanshops! De fanshop in het stadion is ondertussen volledig heringericht en omgedoopt tot een ‘United Brands Football & Training’-winkel. Zo kunnen onze supporters ook steeds in het stadion terecht voor clubkledij en merchandise. De openingstijden en contactgegevens vindt u hier of op de webshop. Voorts wordt ook een afdeling in de United Brandswinkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas ingericht als fanshop van onze club.

W-B-supporters kunnen vanaf nu dus terecht op drie verschillende ‘locaties’ om kledij, trainingsgerief, merchandise en wedstrijdshirts aan te kopen.Het comfort van de supporter staat dan ook altijd centraal bij Waasland-Beveren. We Believe!