Go back

Snel & eenvoudig: bestel nu online je gepersonaliseerd wedstrijdshirt

Zondag trapt Waasland-Beveren officieel zijn vierde seizoen in de Jupiler Pro League op gang. Trainer Stijn Vreven en de spelers zijn er klaar voor. Jij ook? Onze Leeuwen willen meer dan ooit de supporters laten genieten op de Freethiel en een rustig, zorgeloos seizoen doormaken. Om ons doel te bereiken rekenen de spelers ook op de twaalfde man! Zo kunnen we als één blok elke tegenstander aanpakken: spelers, staf en supporters samen!

Koop daarom nu je nieuwe wedstrijdkledij aan via onze webshop en laat zien dat ook jij volledig in deze groep gelooft. Onze webshop is de snelste en eenvoudigste manier om wedstrijdshirts te aan te kopen en te personaliseren met een nummer en naam naar keuze. Naast de wedstrijduitrustingen zijn ook de unieke trainings- en vrijetijdskledij van onze club te verkrijgen. Je vindt op onze webshop ook loopschoenen, voetbalschoenen en accessoires.

Handig om weten: onze abonnees krijgen 10% korting op alle Waasland-Beverenartikelen, kledij en merchandise, met een Kappa Loyalty Card. Deze kaarten worden binnenkort gratis ter beschikking gesteld aan al onze abonnementshouders. Op dit moment is dat nog niet mogelijk omdat we in een overgangsfase zitten naar een nieuw ticketsysteem (lees hier meer).  Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor het begrip.

Klik HIER om meteen naar onze webshop te worden doorverwezen of klik op ‘webshop’ in de menubalk op de homepagina van onze website.