Go back

Hoe snel kan jij op doel trappen? Kom het zondag testen!

Altijd al willen weten hoe snel jij wel niet naar doel kan knallen? Zondag tijdens de fandag kan je de snelheid van je schoten testen! Vanaf 13.00 u. kunnen supporters naar de goal trappen op het kunstgrasveldje aan het Stadionplein. Iedere deelnemer krijgt drie pogingen om een geslaagde kanonskogel af te vuren richting doel.

We voorzien alvast enkele leuke prijzen voor de supporters met het zwaarste schot en dit in twee categorieën, volwassenen en kinderen! Als eerste prijs (zowel voor +18 als -18 dus) voorzien we een originele vlag, een vaantje en een duoticket voor een thuiswedstrijd naar keuze. De runner-up in beide categorieën ontvangen een duoticket voor een thuiswedstrijd naar keuze. Om 19.00 u. worden de winnaars afgekondigd op het podium.