Go back

Stagedag 05-07: laatste training op Nederlandse bodem

Tekst & foto's: Ward Callens

Zondag 5 juli was de laatste dag van de trainingsstage in Oisterwijk. Spelers en trainers kunnen terugblikken op een vruchtbaar verblijf in Landgoed De Rosep. “Alles was hier aanwezig om er een geslaagde stage van te maken. We hebben goed kunnen werken en veel bijgeleerd”, geeft ook trainer Stijn Vreven nog mee. Op het perfect verzorgde oefenterrein van Taxandria werd zondagochtend nog een laatste keer getraind en nagepraat over de oefenwedstrijd tegen Bochum van zaterdagnamiddag.

Na de lunch poseerden spelers en trainers nog even voor de obligate groepsfoto alvorens de bus richting Freethiel op te stappen. Maandag is een rustdag, dinsdag komt de groep terug samen voor twee trainingen. Woensdag staat dan weer de oefenpot tegen CS Fola Esch op het programma. Klik op onderstaande foto om de foto’s van zondag 5 juli te bekijken.

IMG_20150705_131923plat

Ondertussen werden ook nog twee extra oefenduels ingelast. Op dinsdag 14 juli trekt W-B naar het Bergéstadion van derdeklasser KVK Tienen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19.00 u. Op zaterdag 18 juli (aftrap om 17.00 u.) oefent W-B in Heppen tegen vierdeklasser KESK Leopoldsburg. Op zondag 19 juli, tijdens de fandag, staat er eveneens een oefenwedstrijd op het programma. De tegenstander voor die dag ligt nog niet vast.