Go back

Stagedagboek 01-07: recuperatietraining en teambuilding

Tekst & foto's: Ward Callens

Dag twee in Oisterwijk. Die begon met een recuperatietraining met een hoog fungehalte. Jonathan Wilmet, Renaud Emond en Alec Lucykx gingen zwemmen met de kine, terwijl Arthur Irawan individueel trainde op het veld. De rest van de groep werkte een circuit af met een rondo, voetvolley en een pas-en-trapvorm.

IMG_20150701_105114plat

Na de lunch stond er een teambuildingsactiviteit op het programma. Een kort fietstochtje en een ritje in een huifkar brachten de spelers en trainers tot bij de rivier de Reusel, waar de groep in kano’s te water ging. Uiteraard keerden de meesten niet droog terug, maar de verfrissing was welkom met deze temperaturen. Na het avondmaal volgde nog een groepsactiviteit in de vorm van een quiz. Het team met David Destorme, Arthur Irawan, Zakaria M’Sila en Remco Pieters won de quiz, vakkundig samengesteld door assistent-trainer Johan Van Rumst.

De spelers van de verliezende ploeg mochten daarop hun zangtalent tonen aan de voltallige groep. Met slechts drie punten achterstand op het voorlaatste team was het nog erg spannend. Maar het waren Steeven Langil, Jonathan Wilmet, Glenn Leemans, Merveille Goblet en Maximiliano Caufriez die uiteindelijk hun zangtalent moesten tonen. Het moet gezegd: ze deden dat met verve. Langil heeft overigens nog een talent: hij is een uitstekend pianospeler en liet de groep al van zijn muzikale gave genieten.

IMG_20150701_114745plat

 

Bekijk de leukste foto’s en video’s op onze Facebookpagina!