Go back

Stagedagboek 02-07: zweten geblazen!

Tekst & foto's: Ward Callens

Ook op de derde dag in het landelijke Oisterwijk was de zon al vroeg van de partij. De ochtendtraining werd daarom opnieuw een uurtje vervroegd, om de hitte toch ietwat voor te blijven. Na de lunch hadden de spelers even de tijd om te recupereren. De meesten bleven in hun kamer voor een siësta. De namiddagtraining werd verzet naar 18.00 u., opnieuw om het warmste moment van de dag te vermijden.

Arthur Irawan (dij), Niels Loriers (scheenbeen), Jonathan Wilmet (adductoren) en Alec Luyckx (enkel) werkten een aangepast programma af. Voor belofte Loriers zat de stage er ’s avonds op. De jongeling keert terug naar België omdat hij er beter kan herstellen van zijn blessure. Morgen worden twee nieuwe spelers verwacht in Oisterwijk: doelman Laurent Henkinet en middenvelder Gary Coulibaly.

IMG_20150702_181003plat

De leukste foto’s van deze derde stagedag werden toegevoegd aan het fotoalbum op onze Facebookpagina: klik HIER om ze te bekijken.