Go back

Stagedagboek 03-07: pittige trainingsdag, groep ontspant met Mr. Bean

Tekst & foto's: Ward Callens

De spelersgroep werd vrijdagochtend in twee gedeeld voor de ochtendtraining. De spelers die in de selectie zitten voor de oefenwedstrijd tegen VfL Bochum 1848 werkten een tactische training af, de andere spelers volgden een krachttraining bij krachttrainer Maurits Van Damme. Jonathan Wilmet, Arthur Irawan en Alec Luyckx vervolgden hun individueel programma.

Na de lunch, platte rust en verzorging trok de groep in de vooravond opnieuw naar het¬†oefenterrein voor een tweede veldtraining. ’s Avonds was er tijd voor ontspanning. Na het diner kregen de spelers enkele ludieke¬†clips te zien, waaronder een sketch van Mr. Bean die zeer in de smaak viel. Vervolgens zette Steeven Langil zich nog eens aan de piano voor een ontspannende zangstonde met Merveille Goblet en materiaalman Lucien ‘Luceke‘ De Coen in de hoofdrol.

Zaterdagmiddag trekt de spelersbus naar het Duitse Herne voor de oefenwedstrijd tegen Bochum. In de voormiddag zullen de spelers die niet tot de wedstrijdkern behoren eerst nog een veldtraining afwerken. Klik op onderstaande foto om naar de fotogalerij op Facebook te gaan.

IMG_20150703_210450plat