Go back

W-B oefent op zondag 19 juli tegen Asteras Tripoli

Tekst: Ward Callens

Waasland-Beveren speelt zondag tijdens de fandag een oefenwedstrijd tegen het Griekse Asteras Tripoli. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Freethielstadion en vangt aan om 15.00 u. Abonnees van W-B krijgen gratis toegang tot het stadion. Niet-abonnees vanaf 12 jaar betalen €10. Kinderen onder 12 jaar krijgen gratis toegang.

Abonnees voor de vakken A, B en C kunnen op vertoon van hun abonnement het stadion betreden. Abonnees voor de vakken E, F, G en H krijgen aan inkomhal C een gratis toegangsticket voor de wedstrijd. Niet-abonnees kunnen kaartjes kopen aan het loket aan de Lindenlaan. Dat kan vanaf 14.00 u. Toegang tot het stadion enkel via inkomhal C, tijdens de wedstrijd is enkel het Cibel Café geopend. Opgelet: alleen abonnementshouders die hun abonnement voor het seizoen 2015-2016 fysiek kunnen voorleggen aan de inkom (C), krijgen gratis toegang tot de wedstrijd! Nog geen abonnement? Bestel HIER dan snel jouw exemplaar en haal het nog tijdig af voor de oefenwedstrijd tegen Tripoli. Zondag is het secretariaat geopend vanaf 10.00 u.

Asteras Tripoli is het nummer vier van de voorbije competitie in Griekenland en bereidt zich voor op een nieuwe Europese campagne. Tripoli heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Vorig jaar plaatste de club uit de Peloponnesos zich ook voor de poulefase. Het deed dat via de kwalificaties na zeges tegen RoPS, Mainz 05 en Maccabi Tel Aviv. In de groepsfase zelf eindigde Tripoli als derde. De Grieken zaten in een loodzware groep met Besiktas, Tottenham Hotspur en Partizan Belgrado.

Bij Tripoli staat voormalig jeugdinternational Ritchie Kitoko op de loonlijst. De Congolese Belg kwam vorige zomer in Griekenland terecht na omzwervingen bij o.a. Albacete, Udinese, Granada en Tenerife. Verder heeft de club heel wat sterke Argentijnen in de rangen, waaronder aanvaller Jeronimo Barrales, winger Pablo Mazza en rechtsachter Brian Lluy. Asteras Tripoli wordt al enkele jaren getraind door de jonge coach Staikos Vergetis.

Laat je Facebookvrienden weten dat je naar de fandag komt, bevestig je aanwezigheid op het Facebookevenement en nodig je vrienden uit!