Go back

Young Believers Kids Club opgericht

Afgelopen weekend konden onze jonge supporters en hun ouders tijdens de jaarlijkse fandag voor het eerst kennismaken met de nieuw opgerichte Young Believers Kids Club. Onze fandag was op vele vlakken een schot in de roos, zo ook voor onze Kids Club! Er werden maar liefst 31 jonge supporters tussen 6 en 12 jaar lid. Toch is het hierbij allesbehalve afgelopen, de inschrijvingen staan nog steeds open!

Wat mag je verwachten als lid van de ‘Young Believers Kids Club’?

Elk lid krijgt na inschrijving van Waasland Beveren een gratis abonnement wanneer er een begeleidend familielid een abonnement voor het seizoen 2015-2016 aankoopt. Zo kan je oogappel zijn/haar favoriete club op de voet volgen en elke wedstrijd komen aanmoedigen. Maar daar stopt het niet! Er zullen tal van activiteiten worden georganiseerd tijdens het seizoen 2015-2016, exclusief voor leden. Die zullen plaatsvinden tijdens de schoolvakanties; makkelijk voor de ouders en leuk voor de kinderen. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt elk lid ook een leuke goodiebag met gadgets van je favoriete voetbalclub. De gadgets zijn exclusief voor leden en niet verkrijgbaar in de fanshop.

Wil je je zoon of dochter eens mee het veld opsturen voor een wedstrijd? Elke thuiswedstrijd loten we één lid uit om samen met onze mascotte Freethy en de spelers het veld op te lopen. Hierbij komt ook de favoriete speler van je zoon/dochter nog even poseren voor een foto vooraleer de wedstrijd op gang wordt getrapt. Je krijgt de gesigneerde foto overhandigd bij de volgende thuiswedstrijd. Vanaf dit seizoen gaan er elke thuiswedstrijd vaandelzwaaiers aanwezig zijn. Enkele leden krijgen de kans om voor de wedstrijd op het veld met het vaandel van de Young Believers Kids Club te zwaaien. De leden die met de vaandels mogen zwaaien, worden verkozen via loting. Alle leden krijgen gedurende het seizoen de mogelijkheid om voor een wedstrijd het speelveld te betreden samen met de spelers als officiële vlaggendrager of als wedstrijdmascotte.

Nog geen lid?

Kom langs in het secretariaat, breng het abonnement van je ouders of familieleden mee en schrijf je in!

Wanneer kan ik het gratis abonnement komen afhalen?

De gratis abonnementen van de kids kunnen afgehaald worden vanaf maandag 27 juli tijdens de openingsuren van het secretariaat. Kocht je reeds een jeugdabonnement aan? Breng het mee en wij doen het nodige.

Nog vragen?

Contacteer ons via young.believers@waasland-beveren.be.