Go back

Deni Milosevic voor een jaar ter beschikking gesteld aan W-B

Tekst: Ward Callens

Deni Milosevic (09-03-1995), een 20-jarige aanvallende middenvelder, wordt een jaar ter beschikking gesteld door Standard Luik. Het gaat om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie. De talentvolle Bosnische Belg werd opgeleid door CS Visé en Standard, waar hij in april 2013 een eerste profcontract tekende. Deni is de zoon van oud-voetballer Cvijan Milosevic (o.a. ex-Club Luik, -Germinal Ekeren en -Westerlo).

Milosevic maakte reeds drie verschijningen in de A-kern van Standard, één in de kwalificaties van de Europa League, twee in de competitie. Hij doorliep de nationale jeugdreeksen van België, maar koos er recent voor om Bosnië te vertegenwoordigen. Momenteel verblijft hij in zijn tweede vaderland bij de nationale U21, waarmee hij woensdag een EK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Kazachstan. Daarna, tegen het einde van de week, wordt de speler op de Freethiel verwacht.