Go back

Freethielnieuws 04-08: preventie- en voetbaltraining

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Na een rustdag was het dinsdag weer verzamelen geblazen op de Freethiel. De spelers werkten ’s ochtends een recuperatie- en krachttraining af. Na de lunch volgde een videoanalyse en nog een voetbaltraining op het veld. Niels De Pauw, Alec Luyckx en Hugo Sousa vervolgen hun individueel programma.

David Destorme traint intussen gewoon weer mee met de groep en kan zich stilaan focussen op het opdoen van wedstrijdritme bij de beloften. De belofteploeg werkt overigens dinsdagavond weer een oefenwedstrijd af, ditmaal op het veld van FC Oppuurs. De partij wordt afgetrapt om 19.30 u. Op maandag 10 augustus spelen de jonge Leeuwen hun eerste competitiewedstrijd. Tegenstander is KV Oostende. De wedstrijd vindt plaats in het Puyenbekestadion. Aftrap om 19.30 u.