Go back

Freethielnieuws 10-08: Kids Club woont training bij

Tekst: Ward Callens - Foto: Valy Van de Merlen

De spelers werkten vandaag een recuperatietraining af en liepen uit op de Finse piste naast het stadion. Zij kregen het bezoek van een twintigtal jonge supporters, de Young Believers Kids Club. De jonge bende werd rondgeleid in het stadion, woonde de training bij en speelde een onderling wedstrijdje, bijgestaan door Alec Luyckx, Hugo Sousa en Jonathan Buatu. Na afloop was er nog tijd voor deze leuke groepsfoto.

Alec Luyckx, Niels De Pauw en Hugo Sousa vervolgen hun herstelprogramma. Hugo Sousa mag stilaan uitkijken op zijn aansluiting bij de groep. In de loop van de week zou de verdediger al gedeeltelijk de groepstrainingen mogen hervatten. Ibou Sawaneh traint enkele dagen individueel met lichte hinder aan de knie. Hij zal wellicht donderdag weer aansluiting maken met de groep.

De beloften komen maandagavond in actie. In het Puyenbekestadion werken zij de eerste competitiewedstrijd van het seizoen af. Tegenstander is KV Oostende. Elf spelers uit de A-kern staan mee op het wedstrijdblad.