Go back

Freethielnieuws 12-08: Sousa traint weer gedeeltelijk met de groep

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Hugo Sousa ziet stilaan licht aan het einde van de tunnel. De Portugees trainde woensdag voor het eerst sinds lang weer gedeeltelijk mee met de groep. Voorlopig moest hij zich nog beperken tot de opwarming, maar de verdediger zal stilaan weer volledig mee kunnen trainen met de spelersgroep. Ibou Sawaneh, enkele dagen out met hinder aan de knie, sluit donderdag weer aan.

Niels De Pauw werkte woensdag in de fitness, terwijl Alec Luyckx de intensiteit van zijn individuele trainingen opdreef. Dylan De Belder incasseerde maandagavond bij de beloften een trap tegen de knie en traint enkele dagen apart. De rest van de groep werkte in de voormiddag een krachttraining af, na de lunch en videoanalyse volgde nog een veldtraining.