Go back

Kalenderupdate Pro League speeldagen 5 t.e.m. 7

De Jupiler Pro League heeft de definitieve wedstrijddata voor de competitiewedstrijden op speeldagen 5, 6 en 7 bekend gemaakt. Voor Waasland-Beveren blijven de twee thuiswedstrijden die gepland zijn op speeldag 5 en 7 behouden op zaterdagavond om 20.00 u., de derby bij Sporting Lokeren wordt verzet naar zondag 30 augustus om 20.00 u. Onze volledige, bijgewerkte speelkalender kan u hier raadplegen.

  • Speeldag 5: Waasland-Beveren – Moeskroen-Péruwelz, zaterdag 22 augustus om 20.00 u.
  • Speeldag 6: Sporting Lokeren – Waasland-Beveren, zondag 30 augustus om 20.00 u.
  • Speeldag 7: Waasland-Beveren – KV Oostende, zaterdag 12 september om 20.00 u.

Eerst volgen natuurlijk nog onze wedstrijden bij Standard Luik (zondag 9 augustus) en thuis tegen Zulte Waregem (zaterdag 15 augustus). In het weekend van 5 en 6 september is er geen competitievoetbal. Een ideaal moment voor dat romantisch weekendje. De volgende update, voor de wedstrijden van speeldag 8 tot en met 12, is voorzien voor vrijdag 28 augustus.