Go back

Meer dan 1.000 W-B-fans naar Daknam!

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Meer dan 1.000 supporters van Waasland-Beveren maken zondag de verplaatsing naar het Lokerse Daknamstadion. De in totaal 1.096 beschikbaar gestelde plaatsen voor bezoekers in Daknam zullen dan ook nagenoeg allemaal ingenomen worden door de W-B-aanhang. Het geel-blauwe legioen zal zich naar Lokeren begeven in zeventien supportersbussen. Aan de Beverse achterban zal het zondag dus niet gelegen hebben! De W-B-fans maken zich vol vertrouwen op voor een onvervalst burenduel met spanning en strijd.

De combiregeling is steeds van kracht bij duels tussen W-B en Sporting Lokeren. Enkel via erkende supportersverenigingen kan de verplaatsing gemaakt worden. Hieronder nog eens een overzicht van de supportersbussen die zondag naar Daknam rijden:

  • Beverboys: 4 bussen/250 supporters – volzet
  • WB De Groene: 3 bussen/175 supporters – volzet
  • Freethielboys: 1 bus/72 supporters – volzet
  • WB United: 1 bus/82 supporters – volzet
  • Moet Kunnen: 4 bussen/212 supporters – volzet
  • De Duif: 1 bus/80 supporters – nog 25 plaatsen
  • Freethielvrienden: 1 bus/50 supporters – nog 4 plaatsen vrij
  • De Zuute: 1 bus/50 supporters – nog 25 plaatsen vrij
  • Ook vertrekt er een supportersbus aan Café Welkom in Sombeke: 1 bus/30 supporters

Meer praktische info kan je vinden op deze pagina.