Go back

Nieuwe aanvaller voor W-B: Livio Nabab

Tekst & foto: Ward Callens

Waasland-Beveren heeft een extra aanvaller in huis gehaald: Livio Nabab, een 27-jarige Fransman die overkomt van tweedeklasser AJ Auxerre. Nabab tekende op de Freethiel een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde nadat hij maandagochtend met succes de medische testen onderging.

Livio Nabab (14-06-1988) is een Franse spits afkomstig uit Guadeloupe. Hij kan ook op de rechterflank uit de voeten. Nabab kwam lange tijd uit voor SM Caen, waarmee hij enkele seizoenen in de Ligue 1 acteerde. Sinds vorig seizoen was hij aan de slag bij tweedeklasser AJ Auxerre. Hij speelde er 31 wedstrijden en maakte daarin vier doelpunten.

Bij W-B vindt de razendsnelle Nabab enkele van zijn voormalige ploegmakkers terug. In Caen deelde Nabab de kleedkamer zowel met Steeven Langil als Thibault Moulin. In het verleden verdedigde Nabab een tiental keer de kleuren van Guadeloupe. Bij Waasland-Beveren zal Nabab het rugnummer 97 dragen, een verwijzing naar het Frans overzees departement.