Go back

Ook bus vanuit Nederland voor verplaatsing naar Lokeren!

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Op zondag 30 augustus maakt Waasland-Beveren de immer interessante verplaatsing naar de buren van Sporting Lokeren. Alle praktische informatie over de derby van het Waasland kan je hier vinden. Interessant: een van de drie bussen die supportersvereniging Moet Kunnen inlegt naar Lokeren vertrekt, net als voor de wedstrijd tegen Standard Luik, vanuit Nederland!

Café Benelux in Koewacht (Axel) is de vertrekplaats voor een van de supportersbussen van Moet Kunnen richting Daknam. Om 18.30 u. is het daar verzamelen geblazen voor onze supporters uit de grensstreek. Bedoeling is om op regelmatige basis een supportersbus in te leggen, zodat fans uit de regio Stekene-Wachtebeke-Axel-Hulst de kans krijgen busverplaatsingen en uitwedstrijden mee te maken zonder zich eerst naar Beveren te moeten begeven.

 

 

Inschrijven voor deze speciale ‘internationale’ supportersbus kan rechtstreeks bij supportersclub Moet Kunnen. Op deze pagina kan je hun contactgegevens terugvinden.