Go back

Open Stadion Cup: extra editie op 24-08, Beverse finale op 02-09

Onze communitycel organiseert op maandag 24 augustus een extra editie van de Open Stadion Cup te Beveren, meer bepaald in de Diederik Van Beverenlaan (aan het oude atletiekterrein).

De Open Stadion Cup is een laagdrempelig voetbaltornooi dat onze club organiseert in verschillende wijken te Beveren en Sint-Niklaas. Het doel van dit project is kinderen tijdens de zomermaanden op leuke en actieve wijze bezig te houden en onze club op een andere manier te leren kennen.

Aangezien ons vorige bezoek in Beveren, op maandag 27 juli, letterlijk en dus ook figuurlijk in het water viel bieden we de kinderen uit Beveren een nieuwe kans om deel te nemen aan dit superleuke tornooi.

De tornooien in de wijken gelden als voorbereiding op de grote finale in het Freethielstadion, die dit jaar plaatsvindt op woensdag 2 september. Aan die finale mogen alle kinderen uit groot Beveren deelnemen. Elke deelnemer krijgt op het einde van de finaledag een mooie prijs, de winnaars krijgen ook een prachtige beker.
Nieuw vanaf dit seizoen: De winnaars van de OS Cup te Beveren en te Sint-Niklaas spelen later dit jaar een ultieme finalewedstrijd tijdens de rust van een competitiewedstrijd van onze A-ploeg in het Freethielstadion!

 

Welke wijken bezoekt Waasland-Beveren nog?

24/8: Beveren, Diederik Van Beverenlaan
26/8: Sint-Niklaas, Baensland (Sint-Jansplein)
2/9: Beveren, Finale in het Freethielstadion (A-terrein)
9/9: Sint-Niklaas, Elisabethplein
16/9: Sint-Niklaas, Finale in het Puyenbekestadion (A-terrein)

 

Open Stadion Cup 2015 (Beveren extra editie)