Go back

Stijn Vreven: “In balbezit het beste wat ik al zag van ons”

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Stijn Vreven was een tevreden trainer na de gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem. Niet alleen met de winst, “een trainer is altijd tevreden als hij wint”, maar ook met wat zijn spelers op de mat brachten, met name na de pauze. “Zulte Waregem was voor mij veruit het sterkte elftal dat ik al gezien had, en ik heb alle competitiewedstrijden gezien. Ook vandaag is gebleken dat zij een sterk elftal hebben”, vertelt Vreven. “Over mijn eigen ploeg ben ik erg tevreden, zeker over onze tweede helft.”

“Raar, maar na het tegendoelpunt gooiden we alle schroom van ons af en zag ik de beste helft sinds dat ik hier trainer ben”, aldus Vreven. Zijn volledige reactie, alsook die van collega-trainer Francky Dury, kan je op de videobeelden hieronder bekijken.