Go back

“Supporters, jullie waren fantastisch!”

Tekst: Martijn De Jonge & Birger Vanduyfhuys - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Prachtige taferelen op de Freethiel tijdens én na de gewonnen wedstrijd tegen KV Kortrijk. De aanwezige supporters zorgden 90 minuten lang voor een fantastische sfeer, na de match vierden spelers en fans samen de eerste driepunter van het seizoen aan de staantribune. Die sfeer was uiteraard de spelers ook niet ontgaan. Zij waren het nadien dan ook volmondig eens: “de supporters waren fantastisch!”

“Ik wil de aanwezige supporters bedanken. Ik heb maar één woord nodig om hen te beschrijven: fantastisch!”, aldus doelpuntenmaker Zinho Gano. “Het is onze bedoeling een stevige thuisreputatie op te bouwen. Daar zijn we dankzij deze overwinning goed aan begonnen. Onze groep hangt heel goed aan elkaar, ondanks de vele nieuwkomers. De negatieve voorspellingen van de pers maken ons sterker. Iedereen wil bewijzen dat wij wél kunnen presteren”, aldus de aanvaller.

Ook Steeven Langil was opgetogen met de eerste overwinning van Waasland-Beveren en had na de wedstrijd nog een boodschap voor de aanhang. “Ik wil de supporters bedanken. Zij riepen ons naar de overwinning!” De flankspeler ziet geen redenen waarom W-B ook volgend weekend geen prestatie zou kunnen neerzetten bij Standard Luik. “We moeten gewoon weer vol voor de drie punten gaan in de hel van Sclessin. Nooit opgeven is mijn motto.”