Go back

Young Believers Kids Club: stadiontour & demotraining op maandag 10-08

Met de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen zag ook de Young Believers Kids Club het levenslicht. Ilana, een van onze leden, mocht zaterdagavond al het veld op met mascotte Freethy en poseerde op de foto met doelpuntenmaker Zinho Gano. Bij elke thuiswedstrijd zal er zo een jonge supporter mee mogen oplopen met de spelers! Komende maandag, 10 augustus, volgt een eerste activiteit los van de wedstrijd. Dan wordt er namelijk een heuse stadiontour georganiseerd voor onze kids.

Tijdens de rondleiding krijgen de jonge believers een uniek beeld achter de schermen van hun favoriete voetbalclub; onder meer de skyboxen, de kleedkamers, de wasruimte voor de shirts, het spelershomee en de spelerstunnel worden bezocht. Aansluitend krijgen onze jonge supporters een demotraining van enkele A-kernspelers en leden van de technische staf.

Hieronder alvast een overzicht van het programma:

  • 12.45 – 13.00 u.: Onthaal leden aan de hoofdtribune (gelijkvloers, ingang secretariaat)
  • 13.00 – 14.15 u.: Rondleiding in het stadion
  • 14.30 – 15.30 u.: Demotraining met aanwezigheid van enkele A-kernspelers en leden technische staf (aangepaste kledij vereist: sportschoenen en sportkledij)
  • 16.30 u.: Einde. De kinderen krijgen nog enkele cadeautjes mee.

Deze activiteit is volledig GRATIS voor alle leden van de Young Believers Kids Club. Inschrijven doe je best vóór zaterdag 8 augustus per e-mail naar young.believers@waasland-beveren.be met daarin de deelnemende kids vermeld.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen op deze boeiende namiddag!

Het Young Believers Kids Club-team